SweRent Holidays!

 Een vakantiehuis huren in Zweden in een natuurlijke omgeving! 

                             Activiteiten in de omgeving van de vakantiehuizen


De winter activiteiten en wintersport bezigheden
Als er een dik pak sneeuw ligt, kun je in de omgeving van Nykroppa en Storfors eigenlijk overal langlaufen. Op enkele plaatsen zijn geprepareerde loipes uitgezet. In Storfors is een korte verlichte loipe. In Kristinehamn zijn loipes van 10, 16 en 20 km en in Filipstad is een verlichte loipe van 5 km. Hiervoor dient u een dagkaart te kopen, 50 sek pp. Verder is er in Säfsen een groot langlaufgebied waar 115 km aan goed onderhouden loipen zijn aangelegd, zowel voor de klassieke langlaufers als de skaters. Hier is ook het langlaufmateriaal te huur. De lengte en de kwaliteit van het loipennet is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid sneeuw.


Wandelen

In de omgeving van Nykroppa en Storfors zijn diverse gemarkeerde wandelroutes uitgezet: de Lårhöjdsleden (13 km), de Rövarleden (14 km), de Lungälvsleden (16,3 km) en de Silverleden (8 km). De routes gaan door bossen, langs meren, over bevroren moerassen en door de uitgestrekte landerijen.

Huskysledetochten

U kunt ook de huskyfarm in Sunnemo bezoeken. 
Ook bij 2 Hollandse eigenaren met Huskyfarmss

Highyard Sledgedogs of  Mooneye-sledgedogs.

Kerst vieren in Zweden is ook iets speciaals!

Ponny farm

Voor diverse activiteiten en ook sledetochten;

Our little farm


Auto Rally 

Elk jaar in februari worden in dit gebied de wereldkampioenschappen autorally gehouden.

Veel Winter plezier! 

Geniet van de Zweedse winter en de onbeperkte rust en ruimte...


Alle genoemde suggesties en excursies zijn natuurlijk afhankelijk van de sneeuw en ijsomstandigheden en kunnen niet gegarandeerd worden. Echter geeft de ski leiding van Säfsen een bijna zeker ski-garantie vanaf half december tm half maart