SweRent Holidays!

 Een vakantiehuis huren in Zweden in een natuurlijke omgeving! 

De villa Swe-home Vasakroppa


Villa Vasakroppa
Villa Vasakroppa

Villa - VasakroppaDeze woning met sauna is lux en compleet. 
Met een "Scandinavische Trendy inrichting" grote woon/eetkamer met bartafel en houtkachel. 3 slaapkamers met 9 slaapplaatsen met kinderbed en ander kinder-attributen, 1 luxe badkamer. 1 badkamer in de kelder. 1 badkamer op de eerste verdieping.

De recent gerenoveerde luxe woning is gelegen op een heuvelachtige locatie in het plaatsje Nykroppa (Fillipstad). Nabij bos, meer en supermarkt en in de buurt van o.a. skigebied Säfsen en Sunne. De grote tuin van 1900 m2 met parkeerplaats voor 3 auto`s. 

Het biedt ruimte voor rust en voor actieve kinderen. Op 75 meter van de woning bevindt zich de speeltuin van het dorp.
Deze woning is voorzien van een zeer complete moderne Zweedse open keuken met een grote koel en vrieskast, ruime grote trendy Scandinavische woon/eetkamer met een barretje in het midden en een houtkachel.
In het huis zijn: satelliet NED TV, DVD, stereo-set, dvd`s aanwezig.

Badkamer 1 : badmeubel, massagebad, massagedouche-cabine, wc. 

Badkamer 2 bevind zich in de kelder hier bevind zich een ruime 4 persoons-sauna en de 2e massage-douche deze ruimte heeft vloer-verwarming net zoals de eerste badkamer. 
In deze ruimte bevind zich ook een compleet bad-meubel, sauna en bevindt zich hier de wasmachine en droger. 

Badkamer 3 bevind zich op de eerste verdieping en is compleet met toilet, masage-douche, en badmeubel


De woning is voorzien van een grote veranda waar u direct vanaf de keuken/woonkamer toegang hebt. 
Er is ook een balkon, beide zijn van verlichting voorzien. Op de veranda zijn diverse stopcontacten om eventueel een radio of bakplaat of grill-set aan te sluiten eventueel op de bak en grill corner of op de grote terrastafel. 

Het terrein is omringd met gedeeltelijk struiken en grote dennenbomen. Een kleine speeltuin is op 75 meter aanwezig. In de schuur is een grilplaat/vuurkorf combinatie aanwezig ook kunt u er sneeuw ruimers vinden.