SweRent Holidays!

 Een vakantiehuis huren in Zweden in een natuurlijke omgeving! 

Reis en bezoekers info


Wij verzoeken u om zo ruim mogelijk voor vertrek de geschatte aankomsttijd aan ons door te geven zodat de gastvrouw ook haar dagindeling kan maken. Tevens graag wanneer u ongeveer een half uur voor het bereiken van u bestemming hiervan een telefoontje of sms`je naar de gastvrouw zend, zorgt zij dat ze bij de woning is. En zal u dan de sleutel overhandigen en een rondleiding en uitleg over het huis en omgeving geven.

In de tuin van gras, bomen en struiken op 1900  m2 is genoeg ruimte voor vertier zonder gestoord te worden door buren.
Op loopafstand van het dorp is een bos en meer,  waar u lekker kunt genieten van uw vakantie en tegenover de achterkant van het huis is een leuke speeltuin waar u met uw kinderen/ kleinkinderen heerlijk kunt vertoeven.

In de info hoek bevindt zich ook een map met gebruiksaanwijzingen, tips en info over bepaalde activiteiten. 
Maar natuurlijk is het ook aan te raden om even een bezoek te brengen aan de VVV in Filipstad of Kristinahamn of het internet indien u hier gebruik van wenst te maken.

Indien u zelf iets leuks ontdekt heeft of een leuke ervaring heeft gehad kunt u dit noteren achterin de huismap, eventuele folders kunt u ook plaatsen in de info hoek voor de volgende gasten, zo blijft de info hoek ook up to date. 

Na het verblijf dient de woning en terrein schoon voor de volgende gasten achter gelaten te worden!

Al het beddengoed is compleet.
Alleen
Badlakens, handdoeken en theedoeken dienen zelf mee genomen te worden.
Het linnengoed wordt door het beherend team verschoont na jullie vertrek